• Besplatna dostava preko 5000 rsd

 

Kako bismo uspešno obradili pristigli kupoprodajni zahtev potrebni su nam Vaši osnovni podaci kao što su ime i prezime, e-mail, kontakt telefon i adresa kupca.  

Internet prodavnica www.smartwood.rs obavezuje se da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrasca narudžbenice popunjene od strane Kupca. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, kontakt telefon i adresa stanovanja.

Podaci o korisnicima i kupcima strogo se čuvaju i raspoloživi su isključivo zaposlenima kojima su ovakvi podaci neophodni za obavljanje posla. Lični podaci korisnika odnosno kupca neće se dostavljati niti razotkrivati trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon, kao i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjavanje obaveza. Zadržavamo pravo da Vaše lične podatke prikažemo kurirskoj službi koja vrši isporuku Vaše porudžbine na zadatu adresu. U slučaju ovako prenetih podataka Prodavac se ograđuje od eventualnog korišćenja ličnih informacija od strane trećih lica u bilo koje druge svrhe od navedene i ne možemo biti odgovorni za eventualnu štetu.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a ne potpadaju pod kategoriju ličnih podataka, analiziramo i obrađujemo kako bismo poboljšali ponudu i izgled naših internet stranica i omogućili jednostavnije korišćenje i sigurniju kupovinu.

 

Način prikupljanja i upotrebe podataka

Tokom Vaše posete internet prodavnici www.smartwood.rs možemo prikupiti vaše lične podatke koje su neophodne da realizujemo vašu porudžbinu ili da podesite svoj nalog, u svrhu naplate ili isporuke Vaše porudžbine. Vaše lične podatke koristimo isključivo kako bi realizovali vašu porudžbinu ili kako bi Vam prilagodili našu ponudu, tj. da je personalizujemo, unapredili rad internet prodavnice, osigurali proveru administrativnih zadataka, uspostavili kontakt sa Vama, poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i poboljšali našu ponudu proizvoda. Vaši podaci se u određenim slučajevima mogu koristiti kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.

Podaci koji se smatraju ličnim i koje ste uneli prilikom realizacije Vaše porudžbine neće biti dostupni trećim licima, za njihove markentiške potrebe a da prethodno nismo Vama dali mogućnost da tu opciju isključite. Međutim, mi možemo otkriti Vaše podatke našim poslovnim jedinicama i partnerima, koji su deo ove Politike privatnosti. Nikada i ni pod kojim uslovima nećemo zloupotrebiti Vaše lične podatke. 

 

Skladištenje i čuvanje podataka

Prodavac proizvoda na internet prodavnici www.smartwood.rs ulaže napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste "online" kao korisnik. Vaše lične informacije se čuvaju na siguran i poverljiv način, i obrađuju na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog i nezakonitog pristupa i obrade Vaših ličnih podataka, uključujući i enkripciju vaših informacija. Mi ćemo Vaše informacije zadržati onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo Vaš nalog, Vaše plaćanje, odradimo refundaciju sredstava, odgovorimo na žalbu ili pružimo Vam promotivne informacije na koje ste se prijavili. 

Zbog prirode i složenosti internet mreže ne možemo garantovati potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili sa Web sajta. Takođe ne možemo obezbediti da sve Vaše privatne komunikacije i druge lične informacije nikad neće biti otkrivene na drugačije načine koji nisu opisani u ovoj Politici privatnosti. Stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje trećih lica koja te poverljive informacije neovlašćeno primaju i koriste. Informacije koje ste objavili na javnim delovima Web sajta mogu takođe biti dostupne drugim korisnicima i trećim licima i kao takve mogu se bez Vašeg znanja pojaviti na drugim internet stranicama ili web pretraživačima, pa ni u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu.

 

Kolačići (cookies)

Kolačić (cookie) je informacija sačuvana na Vašem računaru od strane internet stranice koju posetite. Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internet pregledač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da Vas prepozna i prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Ukoliko ne želite da naša internet prodavnica ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem Podešavanja Vašeg web browsera.

 

Ostalo

Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmeniti u bilo kom trenutku i da tako izmenjen tekst postane važeći prilikom objave na Web sajtu. Nastavak Vašeg korišćenja Web sajta nakon izmena, podrazumeva da prihvatate sve uslove tako izmenjene Politike privatnosti. Uspešnom registracijom Vašeg naloga na internet stranici smatra će se da ste ovu Politiku privatnosti u celosti pročitali i prihvatili.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing