• Besplatna dostava preko 5000 rsd

PLAĆANJE

Vašu porudžbinu obavljenu preko sajta www.smartwood.rs moći ćete da platite na nekoliko načina:

  • Plaćanje pouzećem – plaćanje se vrši gotovinom direktno kuriru koji je dostavio Vašu porudžbinu.
  • Plaćanje putem platnih kartica – plaćanje se vrši putem platnih kartica Visa, MasterCard, Maestro ili AmEx.
  • Plaćanje e-bankinkgom ili m-bankingom – elektonsko plaćanje sa navedenim brojem Vašeg računa koji ste dobili putem e-mail-a.

 

  • PLAĆANJE GOTOVINOM

Kod izbora varijante plaćanja gotovinom sačekajte kurira i predajte mu potreban iznos za robu u dinarima. Kurir uručuje robu koju možete da proverite i utvrdite da li postoje oštećenja i da li ista odgovara navedenim uslovima.

 

  • PLAĆANJE KARTICOM 

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama - VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta. 

Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa Banka Intesa Beograd i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana, novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

 

  • PLAĆANJE PREKO RAČUNA

Vašu narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Republike Srbije. Nakon poručivanja i telefonske potvrde Vaše porudžbine, uplatite iznos sa predračuna koji dobijate E-mailom, putem opšte uplatnice na šalteru bilo koje poslovne banke, pošte ili e-bankingom. Po evidentiranju Vaše uplate, proizvodi sa porudžbenice se šalju na Vašu adresu.

 

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime PR Smartwood (www.smartwood.rs) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni "PR Smartwood" (www.smartwood.rs) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing