• Besplatna dostava preko 5000 rsd

 

Kada se u porodici pojavi dete prioriteti se menjaju i pojavljuju se nova interesovanja. Počinješ više da čitaš literaturu posvećenu obrazovanju dece i njihovom pravilnom razvoju.  Tako smo radili i mi kada se pojavilo naše prvo dete – ćerka Maša. I tada smo otkrili zamimljivi svet Montesori i po tom principu smo napravili našu prvu igračku – busyboard za našu ćerku.

A kada smo videli koliko je oduševljena i opsednuta igračkom, shvatili smo da takvim igračkama treba obradovati i drige mališane. Tako se pojavila ideja stvaranja firme Smartwood. Ali pošto tada na domaćem tržištu nije bilo sličnih igračaka, bilo je potrebno vreme kako bi se roditelji uverili da su iste mališanima korisne i zanimljive.

 

Počeli smo od male garaže sa minimalnom količinom alata i zahvaljujuči našim kljijentima svakog dana smo se usavršavali. Danas u našoj radionici imamo nekoliko mašina, alata velike preciznosti za sečenje i obradu drveta. Tu su i profesionalna oprema za farbanje i lakiranje i uhodani tim majstora koji iz ljubavi pravi igračke za decu. Svaka igračka prolazi strogu kontrolu kvaliteta u nekoliko faza jer je od samog početka našeg rada osnovni moto bio – bezbedna igračka za pravilni razvoj mališana. I sada, po isteku više od šest godina od trenutka kada smo napravili prvu igračku, svaki dan dobijamo poruke i fotografije zahvalnih roditelja, a neke igračke su predate u nasledstvo mlađim sestrama i mlađoj braći.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing