• Besplatna dostava preko 5000 rsd

Brišite jednostavno vlažnom krpom. Svi elementi igračaka Smartwood su premazani zašitnim lakom koji je otporan na vlagu i bezbedan za decu.
Prilikom izrade igračaka Smartwood koristimo lakove i boje na vodenoj osnovi predviđene za dečije igračke koje su u potpunosti u skladu sa sertifikatom EN 71.3.
Vršimo izradu busyboard-a po porudžbini, ali u poslednje vreme veoma retko. Naš proizvodni ciklus je zasnovan na serijskoj proizvodnji u partijama, tako da izrada po porudžbini dovodi do velikog skoka cene proizvoda.
Ti jednostavni elementi ne samo da upoznaju decu sa svakodnevnim okruženjem (kod bake na selu ipak postoje) već i razvijaju motoriku i, što je najvažnije, logiku i shvatanje pravilnog redosleda radnji. Prvo treba povući rezu, zatim povući vrata, a ne obrnuto. A kada je izvučena reza vrata se ni otvoriti, ni zatvoriti. Za odraslu osobu to je logično, a za dete to je problem i mali zadatak za čije rešenje je potrebna pomoć roditelja.
Kućice i table Montesori se isporučuju u kutiji: u set ulazi i alat potreban za sklapanje. Sklapanje traje 10 minuta.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing